A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szerelmibájital-receptek, pénzhozó mágia

Nem kell sem kígyóvér, sem békanyál, sem kakashere ahhoz, hogy bájitalt főzzünk házilag, és nem kell vasorrúnak sem lenni, hogy gyertyával varázsolgassunk. Elég hozzá egy kis elszánás, jó nagy hit, lábos, mozsár, fakanál, gyertya, fűszerek, néhány varázsige, és máris elkészíthetjük a bájitalt. Nézzük csak, miféle bosziságokat kutyulhatunk otthon titokban.

Fotó: Shutterstock.com

Szerelemhozó

Következzék a legfontosabb szerelemhozó főzet, amióta világ a világ, amelynek egyetlen cseppjétől már oly sokan estek bűvöletbe.

Nagyon vigyázzunk, hogy a megfelelő személyt itassuk meg vele, különben komoly bonyodalmak születhetnek. A bájital hatását nehéz megszüntetni, és ha illetéktelen kortyol bele, igen terhes lehet a rajongása.

Hozzávalók: 1 csipet rozmaring, 2 teáskanál fekete tea, 3 csipet kakukkfű, 3 csipet őrölt szerecsendió, 3 friss mentalevél, 6 friss rózsaszirom, 6 citromfűlevél, 3 csésze friss forrásvíz, méz, ízlés szerint.

A főzetet feltétlenül pénteken készítsd el, növő Hold idején. Ha az Újhold épp péntekre esik, akkor különösen erős lesz a hatása. Találd meg a módját, hogy a kiszemelt férfiúval megkóstoltasd a bájitalt, és garantáltan beléd szeret.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 11. számának 36. oldalán!)

Címkék: szerelmi bájital recept, pénzhozó mágia, mágikus gyógyító főzetek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!