A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szerelmibájital-receptek, pénzhozó mágia

Nem kell sem kígyóvér, sem békanyál, sem kakashere ahhoz, hogy bájitalt főzzünk házilag, és nem kell vasorrúnak sem lenni, hogy gyertyával varázsolgassunk. Elég hozzá egy kis elszánás, jó nagy hit, lábos, mozsár, fakanál, gyertya, fűszerek, néhány varázsige, és máris elkészíthetjük a bájitalt. Nézzük csak, miféle bosziságokat kutyulhatunk otthon titokban.

Fotó: Shutterstock.com

Szerelemhozó

Következzék a legfontosabb szerelemhozó főzet, amióta világ a világ, amelynek egyetlen cseppjétől már oly sokan estek bűvöletbe.

Nagyon vigyázzunk, hogy a megfelelő személyt itassuk meg vele, különben komoly bonyodalmak születhetnek. A bájital hatását nehéz megszüntetni, és ha illetéktelen kortyol bele, igen terhes lehet a rajongása.

Hozzávalók: 1 csipet rozmaring, 2 teáskanál fekete tea, 3 csipet kakukkfű, 3 csipet őrölt szerecsendió, 3 friss mentalevél, 6 friss rózsaszirom, 6 citromfűlevél, 3 csésze friss forrásvíz, méz, ízlés szerint.

A főzetet feltétlenül pénteken készítsd el, növő Hold idején. Ha az Újhold épp péntekre esik, akkor különösen erős lesz a hatása. Találd meg a módját, hogy a kiszemelt férfiúval megkóstoltasd a bájitalt, és garantáltan beléd szeret.

Fájdalomra

Legyen az krónikus fejfájás, vagy balesetből származó seb, a fájdalom lecsillapítására hatásos ez a főzet. Hozzávalók: 6 dl víz, 2 evőkanál citromfű, ugyanennyi kakukkfű, csalán. 9 szem meggy (akár fagyasztott), 2 evőkanál méz, 5 darab mentalevél.

Egy pamuttasak is szükséges, mert abba kell tenni minden gyógyfüvet. A vizet felforraljuk, és beledobjuk a tasakot, majd a kimagozott meggyet, majd a mentaleveleket.

Kevergessük, és adjuk hozzá a mézet. Főzzük még 2 percig, aztán, ha kihűlt, igyuk meg. Miközben isszuk, háromszor mondjuk el a varázsigét. A varázsige: „Fájdalom s kín, démonok gyötrelme, távozz e testből, megvéd immár a Föld ereje”.

Álmatlanságra

Nyugtalanul alvók kortyolgathatják ezt a varázsitalt. Hozzávalók: 8 dl víz, 17 db kakukkfűlevél, 10 g szárított kamilla, 10 g szárított borsmenta, 11 db levendulaszirom. Cukor ízlés szerint.

A vizet felforraljuk, és beletesszük az összes füvet. 10 percig főzzük, majd leszűrjük. Elalvás előtt 1 decit igyunk belőle, de előbb mondjuk el a versikét.

Varázsige: „Levendula álom virága, borsmenta alvás királya, kamilla alvás nyugalma, kakukkfű boldogság nyugalma, hassatok, és altassatok!”

Szépüléshez

Hófehérke mostohaanyja volt a legprofibb boszi a szépségcsinálás terén. De a mi praktikánkra sem lesz panasz. Hozzávalók: Néhány hajszálad, egy piros gyertya, egy saját fénykép, egy boríték, egy darab papír és toll.

Írd le a azokat a külső tulajdonságaidat, amelyekben elégedett vagy magaddal, és gyújtsd meg a gyertyát. A lángba bámulva képzeld el magad olyannak, amilyen lenni szeretnél.

Most tedd a listát a borítékba a hajtinccsel együtt. A borítékot olyan helyre tedd, hogy naponta rápillanthass, és eszedbe jusson a varázslat. Néhány nap múlva a párod meg fogja dicsérni ragyogásodat.

A boldogságért

Ki ne szeretne egy kicsit könnyed, nevetős és boldog lenni? Az alábbi varázslat segít. Hozzávalók: Egy szép gyertya, 5 rózsaszirom, egy fénykép a boldog gyerekkorból.

Most helyezkedjünk el kényelmesen a földön, gyújtsuk meg a gyertyát, és rakjuk körül rózsaszirmokkal. Miközben magunk elé tesszük a képet, nézzünk mélyen a lángba.

Mélyeket sóhajtva engedjük ki magunkból mindazt, ami elkeserít, bánt, és minden fájdalommal tépjünk szét egy szirmot, és dobjuk a hátunk mögé. Most fókuszáljunk a fényképre, és érezzük át, milyen boldogok voltunk abban az időben, amikor készült. És már jöhet is a varázsige. 

Varázsige: „A bennem lévő erő hozzon boldogságot elő. Gyermeki öröm törjön föl lelkem legmélyéből. Terhes gondolatok eltűnjenek, boldogság áradjon szüntelen. Így legyen!”

Pénzvarázsló

Fogj egy kis tasakot, tegyél bele egy szál bazsalikomot, 1 mágnest (akár hűtőmágnest) és 5 pénzérmét. Az egészet akaszd a bejárati ajtó vagy a kapu fölé. Így hívod meg a jólétet az otthonodba.
(Forrás: www.magusokfoldje.hu, www.varazslatfaktor.hu)

Címkék: szerelmi bájital recept, pénzhozó mágia, mágikus gyógyító főzetek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!