A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nyár, mámor, kaland

Csillagfényes, langyos éjszakák, szabadság, vízpart, nyíló virágok és frissen vágott fű illata. Ki ne esne azonnal szerelembe ilyen díszlet mellett?

Fotó: Shutterstock.com

A probléma a könnyű, nyári szerelmekkel csak az szokott lenni, hogy az utazás véget ér, visszatérünk a megszokott otthonunkba, a másik világba, ahol a hétköznapok gondjai, a munkánk és esetleg a férjünk vár.

Ha úgyis csak pár nap jut az élményből, érdemes-e belekeveredni bármilyen kalandba egy csokira sült idegennel? Pásztor Anna azt énekli: „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni majd az unokáknak…” Jó, de milyen áron?

Mekkora érzelmi vihar kerekedhet egy ilyen kalandból, és mennyi zűr, bűntudat, családi dráma. Vagyis élni és kalandozni jó, ugyanakkor senkit nem akarunk rábeszélni, hogy felelőtlenül botladozzon. Mindenesetre megkérdeztünk néhány hölgyet, hogyan vélekednek a témáról.

Az utolsó éjszaka

Anna, 29 éves: „Tavaly a barátnőimmel kibéreltünk egy kis házat Balatonfüreden. Mind a hárman épp túl voltunk egy nagy csalódáson, és férfiakat látni sem akartunk.

Egyik este egy borozóban ültünk, amikor feltűnt, hogy a pincér srác kitüntetően kedves velem. Amikor már indulni készültünk, a fülembe súgta, hogy holnap este hatkor vár a mólónál. Ott is hagyott, még mielőtt nemet mondhattam volna.

A barátnőim unszoltak, hogy ki ne hagyjak egy ilyen jó kis kalandot, így aztán megjelentem az adott helyen. Barnán, hófehér ingben várt a mólón, tényleg olyan volt, mint egy filmsztár. Sétálgattunk, hattyúkat etettünk, és halászlét vacsoráztunk.

Aztán megkérdezte, nincs-e kedvem lefeküdni vele. Ezen nagyon felhúztam magam, milyen alapon néz engem lotyónak? Szó nélkül faképnél hagytam.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 6. számának 26. oldalán!)

Címkék: szerelem, kréta, szex, egynyári kaland

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!