A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért sértődsz meg azonnal?

A lányok sértődősek. Pfúúúj. Ezt mondta Tomika az uzsonnáját rágcsálva az óvodai kerek szőnyegen, ahol egyébként nem volt szabad enni, mert csak az asztalnál volt szabad enni, de ő nem ült az asztalhoz, mert Cilike felborította a vizeskancsót, és úszott az egész mindenség.

Fotó: Shutterstock.com

Cilike véletlenül borította fel a vizet, mert hirtelen átnyúlt az asztal fölött, ahogy dühében bele akart csípni Tomika karjába, amiért hiányzott egy darab párizsi az uzsonnájáról, és ketten is látták, hogy Tomika kapta be, amikor Cilike nem nézett oda, de nem a karját érte el, hanem a vizeskancsót.

Tomika persze nem így mesélte el az óvó néninek, hanem úgy, hogy Cilike, aki sértődős, mert lány, rá akarta borítani az egész kancsó vizet, nem lehet tudni, hogy miért, valószínűleg azért, mert csak.

Cilike amint meghallotta, hogy az ellopott párizsiról szó sem esett, csak arról, hogy ő sértődős, nem törődve az óvó néni szigorú fejével, a szőnyegre vetődött, hogy végre jól belecsíphessen Tomiba, vagy beleharaphasson, mert az még jobban fáj, de Tomika ekkor már a falnál állt vigyorogva, Cilike pedig véletlenül felborította a játékosdobozt, és a legók szanaszét gurultak az óvó néni lába körül.

Tomika röhögött, Cilike dühében sírt, az óvó néni kiabált. És ennyi. Másra nemigen emlékezni már.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 12. számának 41. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, sértődés, sértettség

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!