A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Erős karakterek, igazi macsók, de a lányaiktól elolvadnak

Mi a közös Bruce Willisben, Sylvester Stallonéban és mondjuk Johnny Deppben? Azonkívül, hogy világhírű színészek, macsós apukák, akik imádják a lányaikat. Bár nincs kőbe vésve, de sokszor igaz az a megállapítás, hogy a kisfiúk anyásak, a lányok pedig apásak. Az apukák pedig mindig megvédik a kis hercegnőiket, így a lánygyermekeknek az apa mindig olyan, mint egy igazi szuperhős! Nos, vannak, akiknél ez szó szerint igaz.

Bruce Willis egyik lányát sem tudja fegyelmezni

Emma Heming Willis, Rumer, Tallulah, Bruce és Scout
Fotó: Instagram

Bruce Willis nem aprózta el a gyerekei számát. Összesen öt van, és mind lány! A Golden Globe-díjas és Emmy-díjas filmsztár és Demi Moore házasságából három lány született, Rumer, Scout és Tallulah. Ők ma már felnőttek, de az még nem teljesen derült ki, hogy örökölték-e a szülők tehetségét a színészet terén.

Mindhárman megpróbálkoztak a színészettel, azonban eddig csak Rumer tudott megkapaszkodni ezen a pályán. Olyan filmekben láthattuk, mint a Túszdráma – ahol pont édesapja oldalán szerepelt –, A házinyuszi vagy a Volt egyszer egy… Hollywood, de sorozatokban is feltűnt már. A Willis lányokban az is közös, hogy sokkal inkább hasonlítanak apjukra, mint édesanyjukra, amit ők egy kicsit fájlalnak is.

A leglátványosabb hasonlóság Willis és a legkisebb, Tallulah között fedezhető fel, bár ő erről azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem bánja, ha az apját látják benne, hiszen büszke a szüleire. Bruce egyébként 2009-ben másodszor is megházasodott, és ebből a frigyből is született két lány. Mabel 2012 áprilisában, Evelyn 2014 májusában látta meg a napvilágot.

A feleség, Emma Heming Willis, a közösségi médiában rendszeresen oszt meg felvételeket a gyerekeiről, és nemrég azt is elárulta, hogy az akcióhős édesapa nem tud fegyelmezni. A lányok pillanatok alatt az ujjaik köré tudják csavarni, de Emma ezt nem bánja, igyekszik ő ’biztosítani’ a családi szigort.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 4. számának 8. oldalán!)

Címkék: johnny depp, phil collins, bruce willis lányai, arnold schwarzenegger lánya, sylvester stallone lányai, lilly collins, lily rose depp

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!