A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Erős karakterek, igazi macsók, de a lányaiktól elolvadnak

Mi a közös Bruce Willisben, Sylvester Stallonéban és mondjuk Johnny Deppben? Azonkívül, hogy világhírű színészek, macsós apukák, akik imádják a lányaikat. Bár nincs kőbe vésve, de sokszor igaz az a megállapítás, hogy a kisfiúk anyásak, a lányok pedig apásak. Az apukák pedig mindig megvédik a kis hercegnőiket, így a lánygyermekeknek az apa mindig olyan, mint egy igazi szuperhős! Nos, vannak, akiknél ez szó szerint igaz.

Bruce Willis egyik lányát sem tudja fegyelmezni

Emma Heming Willis, Rumer, Tallulah, Bruce és Scout
Fotó: Instagram

Bruce Willis nem aprózta el a gyerekei számát. Összesen öt van, és mind lány! A Golden Globe-díjas és Emmy-díjas filmsztár és Demi Moore házasságából három lány született, Rumer, Scout és Tallulah. Ők ma már felnőttek, de az még nem teljesen derült ki, hogy örökölték-e a szülők tehetségét a színészet terén.

Mindhárman megpróbálkoztak a színészettel, azonban eddig csak Rumer tudott megkapaszkodni ezen a pályán. Olyan filmekben láthattuk, mint a Túszdráma – ahol pont édesapja oldalán szerepelt –, A házinyuszi vagy a Volt egyszer egy… Hollywood, de sorozatokban is feltűnt már. A Willis lányokban az is közös, hogy sokkal inkább hasonlítanak apjukra, mint édesanyjukra, amit ők egy kicsit fájlalnak is.

A leglátványosabb hasonlóság Willis és a legkisebb, Tallulah között fedezhető fel, bár ő erről azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem bánja, ha az apját látják benne, hiszen büszke a szüleire. Bruce egyébként 2009-ben másodszor is megházasodott, és ebből a frigyből is született két lány. Mabel 2012 áprilisában, Evelyn 2014 májusában látta meg a napvilágot.

A feleség, Emma Heming Willis, a közösségi médiában rendszeresen oszt meg felvételeket a gyerekeiről, és nemrég azt is elárulta, hogy az akcióhős édesapa nem tud fegyelmezni. A lányok pillanatok alatt az ujjaik köré tudják csavarni, de Emma ezt nem bánja, igyekszik ő ’biztosítani’ a családi szigort.

Sylvester Stallone lányai: Sophia, Sistine és Scarlet

Sistine Stallone, Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, Scarlet Stallone és Sophia Stallone
Fotó: Shutterstock.com

Sylvester Stallone munkásságát szinte az egész világ ismeri, de azt talán kevesebben tudják, hogy három gyönyörű lánya van. A kétszeres Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díjas olasz származású amerikai színész 1997-ben vette feleségül a szupermodell Jennifer Flavint, aki három lányt szült neki.

Sistine, Scarlet és Sophia szerencsésebbek voltak, mint a Willis lányok, mert nem apjuk, hanem édesanyjuk tökéletes vonásait örökölték. A Stallone nővérekre is igaz az a mondás, hogy nem esik messze az alma a fájától. Sophia kommunikációból szerzett diplomát, és a televíziózás felé kacsintgat. Sisitine édesanyja nyomdokaiba lépve a modellszakmában érvényesül, Scarlet pedig úgy tűnik, hogy édesapját szeretné követni, 2014-ben debütált a nagyvásznon az Érj el! című filmben.

Stallone egyébként apatigris módjára védelmezi lányait. Sőt, egyszer viccesen azt is kijelentette, hogy a lányok nem mehetnek férjhez, amíg be nem töltik a 45. életévüket. Gyanítható, hogy ezt azért nem fogják betartani a fiatalok. A színésznek az első házasságából két fia is van.

Nemrég a lányairól megosztott Instagram-bejegyzés alá ezt írta: „Én egy nagyon, nagyon szerencsés ember vagyok, hogy ilyen csodálatos, szerető gyermekeim vannak, akik semmi mást nem okoztak nekem az életben, csak örömöt. Csak annyit kívánok, bár ne nőnének ilyen gyorsan!”

Arnold Schwarzenegger és Katherine Schwarzenegger

Katherine, Arnold, Christina Schwarzenegger
Fotó: Shutterstock.com

Arnold Schwarzenegger igazi szívtipró volt a 80-as években, imádták a nők, és persze ő is a nőket. Volt feleségével, Maria Shriverrel két lányuk és két fiuk született, illetve van egy házasságon kívüli gyermeke is, akinek egykori bejárónőjük az édesanyja.

A gyerekek viszont nem csatlakoztak apjuk reflektorfény-imádatához, kivéve a legidősebb lányt, a 32 éves Katherine-t. Ő nem édesapjától örökölte a szépségét, hanem inkább anyjától, aki John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúga és tévés műsorvezető.

Bár Katherine-nek tehetsége és külső tulajdonságai is adottak ahhoz, hogy filmvásznon szerepeljen, ő mégis más hivatást választott: életmódblogot vezet, és írónő lett. Már ifjúkorától kezdve sokat szerepelt apja mellett a vörös szőnyegen, imádta a premierek és partik hangulatát.

Talán nem véletlen, hogy éppen egy hollywoodi sztár fejét csavarta el. 2018 nyarán jött össze A galaxis őrzőinek sztárjával, Chris Pratt-tel. Egy évvel később össze is házasodtak, sőt hamarosan a második gyermekük is megszületik, így Schwarzenegger kétszeres nagypapa lesz, és ezt a szerepet is nagyon élvezi.

„Ha igaz az, hogy a gyerekei körében megfiatalodik az ember, akkor az unoka mellett ez még inkább érvényes. Bár Katherine mindig aggódik, hogy valamit nem jól csinálok, de olyankor megnyugtatom, hogy egy nagypapának mindent szabad” – nyilatkozta nemrég a színész.

Phil Collins és Lily Collins

Elsô felesége, Orianne Cevey és lánya, Lily társaságában, a Tarzan filmdaláért nyert Oscar-díjjal 2000-ben
Fotó: Shutterstock.com

Lily Collins családfája kissé kacifántos. Lilly féltestvére a zenész Simon Collinsnak és a színésznő Joely Collinsnak – akik Phil első házasságából születtek. De apja harmadik házasságából még másik két, nála fiatalabb féltestvére is van.

Phil Collins és lánya, Lily kapcsolata sokáig nem volt felhőtlen, hiszen a hétszeres Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas zenész elhagyta a családját, amikor Lily még csak hatéves volt. A színésznő azonban pár éve úgy döntött, hogy ideje megbocsátania apjának. A kibékülés 2017-ben történt, akkor Lily nyílt levélben írta ki az édesapja iránti érzéseit. „Megbocsátok neked azért, hogy nem voltál ott mindig, amikor szükségem lett volna rád, és hogy nem olyan apa vagy, amilyenre számítottam. Megbocsátom a hibákat, melyeket elkövettél. Bár túl későnek tűnik, de nem az.” – fogalmazott az Emily Párizsban sztárja.

Annak ellenére, hogy apja világhírű, a most 32 éves színésznő nem kapott különleges bánásmódot, amikor saját szórakoztatói karrierjébe kezdett. 18 éves korában találkozott egy hollywoodi ügynökkel, aki azt mondta neki: „Mitől vagy olyan különleges? Rengeteg híres embernek van lánya, fia, vannak unokahúgai és unokaöccsei. És? Csinálj valamit! Gyere vissza, és beszélünk.” Lily úgy véli, az ismert vezetéknév fontos találkozókat hozhat, de ha nincs tehetség, akkor nem kapja meg azt, amit szeretne.

Johnny Depp és Lily-Rose Depp

Johnny és Vanessa
Fotó: Shutterstock.com

1998-at írtunk, amikor Johnny Depp Párizsban forgatott, és megakadt a szeme egy egy gyönyörű francia énekesnőn. Ő nem volt más, mint Vanessa Paradis, akivel 14 évig alkottak egy párt. Bár sosem házasodtak össze, közös gyermekeik (egy fiú, egy lány) örökre összekötik őket. Ezen apa-lánya páros esetében is felvetődik a kérdés, hogy ha az édesapa igazi világsztár, az anyuka szintén csillag a sztárvilág egén, ráadásul még gyönyörű is, akkor törvényszerű-e, hogy a lányuk is szép és híres legyen?

Lily-Rose Depp esetében a válasz, úgy tűnik: igen. Tavaly ő lett a Chanel új arca. A jó gének, mondhatnánk…, bár ha jobban megnézzük a 22 éves nőben inkább édesapja vonásait fedezhetjük fel. Lily-Rose egyébként már nem számít kezdő modellnek, hiszen az elmúlt években számos divatkampányban felbukkant, de nemcsak modellkedéssel keresi a kenyerét, hanem szüleihez hasonlóan színészként is dolgozik.

2019-ben szerepelt az V. Henrik című történelmi filmben, a 2021 márciusában bemutatott Crisisban pedig olyan színészek mellett játszhatott, mint Gary Oldman vagy Michelle Rodriguez. Lilly elég jóban van édesapjával, amire Depp nagyon büszke. Ahogy egy talkshow-ban elmesélte, Lilyt az egyik legintelligensebb emberi lénynek tartja, akivel valaha is találkozott. Így lánya bármit is tesz, rá mindig számíthat. „A gyerekek meghozzák a saját döntéseiket, ezért azt gondolom, az egyetlen, amit szülőként tehetünk, hogy megadunk nekik minden támogatást. Én ezt teszem” – mondta.

Lily-Rose Depp
Fotó: Shutterstock.com

Címkék: johnny depp, phil collins, bruce willis lányai, arnold schwarzenegger lánya, sylvester stallone lányai, lilly collins, lily rose depp

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!