A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csak nem szakítani akarsz?

A férfiak csak nagyon ritkán mondják ki kerek perec, hogy a kapcsolatnak vége, viszlát. Ehelyett inkább el-eltűnnek, sok dolguk akad, vagy csak simán félrelépnek.

Fotó: Shutterstock.com

De ez nem ám azért van, mert nem becsületesek, hanem azért, mert félnek a szakítás okozta feszültségtől, konfliktustól, vagyis mert a látszat ellenére nekik is van szívük. De ha nem is vállalják fel a karakán döntést, az, hogy asztrológiailag melyik elemhez tartoznak, sokat elárul abból, ha a szakítást fontolgatják.

A víz jegyűek érzelmesek, őket roppant megrázza, ha szakítaniuk kell, a föld jegyűek nem drámáznak, csak egyszerűen továbblépnek, már ha lépnek. A tűz jegyűek kerülik a nagy veszekedéseket, mert csak a pozitív előjelű szenvedélyt szeretik. A levegő jegyűek pedig lebegtetnek, így sosem tudhatjuk igazán, hányadán állunk velük…

Fellobbannak, ellobbannak…

A tűz jegyűek – a Kos, a Nyilas és az Oroszlán – a szerelmi szenvedély megtestesítői, és amíg szeretnek, tényleg őszintén és forrón szeretnek.

A 34 éves Dia például két hosszú kapcsolaton van túl, és mindkét kedvese Kos volt. Így mesél róluk: „Mindketten hatalmas elánnal kezdtek udvarolni, már az első hét után azt éreztem, hogy az ég is egymásnak teremtett minket. Aztán a kezdeti szenvedély lanyhulni kezdett, majd egészen elmaradt. Két-három év múlva egyre több olyan dolguk akadt, amihez magányra volt szükségük.

Az egyikük külföldön próbált szerencsét, ahová később engem is magával vitt volna, de többé nem jelentkezett. A másik pedig úgy érezte, hogy az érzelmi válsága miatt átmenetileg egyedül kell lennie…” De azért nem kell ám menekülni a tüzesektől, mert tény, hogy nincs náluk forróbb vérű, melegebb szívű, vidámabb és kedvesebb társ.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 9. számának 54. oldalán!)

Címkék: jegyek és jellenek, jegyek és vérmérséklet, melyik jegy hogyan szakít

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!