Borfogyasztás allergiásként, hisztamin- vagy fruktózérzékenyként? Ismerd meg a Mentes Borokat!
Napjainkban egyre elterjedtebb egészségügyi probléma a hisztaminérzékenység, amely számos egyéb háttérbetegséggel társulva súlyos panaszokat okozhat a mindennapokban az érintettek számára.
A hisztamin egy természetes anyag, amely fontos szerepet tölt be szervezetünkben, azonban vannak olyan emberek, akiknél ez az anyag a normálisnál nagyobb mértékben termelődik vagy szabadul fel a szervezetben, így magas hisztamintartalmú vagy hisztamint felszabadító ételek fogyasztásával felborulhat a szervezet egyensúlya. Ez akkor okoz problémát, ha a hisztamint lebontó DAO enzimhiány esetén tartósan megnövekszik a hisztaminszint a szervezetben.
Sokaknak hiányzik azonban az önfeledt borozás élménye: a családi, baráti, romantikus pillanatok, amit egy pohár minőségi borral szeretünk megkoronázni. Erre nyújt megoldást a Mentes Bor, hiszen míg az átlagos borok hisztamintartalma 2–10 mg/l, addig termékeink esetében ez garantáltan 0,1 mg/liter alatt van!
Vegán bioboraink azonban nemcsak a hisztaminérzékenyek számára nyújtanak jó megoldást, hanem azoknak is, akik gyakran küzdenek allergiás panaszokkal (kiütés, bőrpír, légúti panaszok) vagy fejfájással, sőt a kínálatban ezenkívül fruktóz-, szorbit- és szulfitszegény borok is elérhetők.
A különleges termékeket azonban bárkinek szívesen ajánljuk, aki nyitott az újdonságokra, ad a minőségre, és szeret egyedi italokat kóstolni.
Zsiros Bernadett A Mentes Bor webshop tulajdonosa, funkcionális táplálkozási tanácsadó
(x)
ELÉRHETŐSÉGEK
Mentes Bor webshop
Weboldal és webshop: www.mentesbor.hu
Facebook: www.facebook.com/mentesbor
Instagram: www.instagram.com/mentesbor
Receptek és táplálkozási tanácsadás
Weboldal: www.mentesutakon.com
Facebook: www.facebook.com/mentesutakon
Instagram: www.instagram.com/mentesutakon
Még nincs hozzászólás