A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A női energiák éve - 2022

Fotó: Shutterstock.com

Három darab kettes. Mesebeli, ugye? A kettes nagyon erős szám, jelképezi a nőt, de a férfi és a nő együttes jelenlétét is, ahogy az igent és a nemet, a feketét és a fehéret, a yint és a yangot. A 2-es azt üzeni, minden úgy van, ahogy van, de mindennek az ellentéte is jelen van szükségszerűen.

Aminek nincs ellentéte, az nem létezik. Ez a mi duális világunk alaptörvénye, a kettes szám a megfejtés, a kulcs és a kiindulási pont. Most háromszorosan is megjelenik az életünkben (2022), ami egy csodás, reménnyel és szeretettel teli 6-ost eredményez.

Itt az ideje hát, hogy a keménységet, akár könyörtelenséget és szikár férfienergiát jelentő 4-es (2020) és a tanulást, leckéztetést ígérő 5-ös (2021) után merjünk végre örülni egy kicsit.

A tarot kártya is alapul veszi a numerológiát, így a lapjai többek közt a számok varázsos jelentését hordozzák. A tarot-ban a 6-os a Szeretők lapja, csakhogy nem kettő, hanem három személyt ábrázol. Mit is jelent ez?

Például mutat egy szép szerelmet, két ember testi és lelki összeforrását, melyet talán megbolygat egy harmadik. De érthető ez úgy is, hogy sok ember, egy társaság, ünneplő tömeg van jelen. Számunkra most az a fontos, hogy 2022-ben a kapcsolatok nagyon nagy hangsúlyt kapnak az életünkben, akár szerelmi, akár családi, akár baráti vagy munkahelyi kapcsolatokról van szó.

A sokadalommal együtt jár a vidámság, a nevetés, bolondozás, a tánc, de vigyázzunk, mert a sok ember nagy vihart, viszályt, veszekedést is hozhat. (A 666 az Antikrisztus száma, ugye.)

Ugyanakkor a 2-es szám elsősorban a női alapelvekhez köthető. A tarot-ban ez a Főpapnő kártyája, ő az istennő, csupa női energia, lágyság, kedvesség, misztikum, a Hold varázsa. Az áramló víz eleméhez kapcsolódik, kihangsúlyozza az érzelmeket, a spiritualitást, belső fejlődést.

A 2+2, vagyis a 4-es szám a tarot-ban a Császár száma, a szilárd, kikezdhetetlen, hajlíthatatlan férfié. Ez az erő arra hív minket, hogy felfedezzük rejtett energiáinkat, és megbirkózzunk a ránk váró eseményekkel és nehéz helyzetekkel. A 4-es a 2020-as év energiája, ekkor jelent meg a járvány.

A harmadik kettes (2022) eredményezi a 6-ost. A hozzá tartozó bolygó a Vénusz, mely a befogadást, a szerelmet és a szépséget szimbolizálja. A 6-os energiájú év vagy személy fél a változástól, a kényelmet és a fényűzést szereti. Művészi érzéke, a szépség iránti fogékonysága, életimádata ragyogóvá teszi.

2022 a női energiák éve, éljünk hát vele okosan, hisz sok múlik rajtunk!

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!