A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

RIDIKÜL VIP Exkluzív beszélgetések

Nem kérdéses, igencsak megváltoztak a női szerepek 2022-re. Sokféle fronton kell helyt állnunk, bizonyítanunk. Vajon mit tehetnek a nők azért, hogy párkapcsolatuk, házasságuk, családi életük működőképes maradjon, hogy önértékelésük a helyén legyen, hogy jól érezhessék magukat a bőrükben? Ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ meghívott vendégeinkkel!

A beszélgetéseket követően közvetlen kérdésekre és dedikálásra is lehetőség nyílik! Találkozz személyesen kedvenc előadóiddal!

A jegyvásárlás menete: válaszd ki a napot és az órát, kattints, és a jegyek között megtalálod azt, amely nemcsak a VIP beszélgetésre, hanem az Élményfesztiválra is belépést biztosít: www.eventim.hu

Témáink részletesen:

Szeretnéd tudni, hogyan javíthatnál női „közérzeteden”? Az egyik fontos tényező, hogy jól érezd magadat a ruháidban. De tudnod kell azt is, mit üzen a külsőd! Fontos, hogy megjelenésed harmóniában legyen a személyiségeddel. Hogy hogyan érheted ezt el? Erről beszélget majd két neves stílustanácsadó, Kovásznai Andrea és Bihari Ádám, és megtudhatod azt is, hogyan vélekedik a stílusosságról Pokorni Lia színésznő.
A jegyekért kattints: IDE!

Ahogyan nincsen tökéletes férfi, úgy nem létezik a tökéletes nő sem. De hogy a nők nem úgy látják magukat, ahogy a férfiak tekintenek rájuk, az biztos! Hallgassuk most meg a férfi szempontot! Hogy minek? Mert ez sokat segíthet abban, hogy jobban megértsd, mi motiválja a párodat, és mi az, ami kiveri nála a biztosítékot – pedig te csak jót akartál! :) Vendégünk lesz Kamarás Iván színész, Pilát Gábor író, előadó, a párkapcsolatok szakértője, és Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója is.
A jegyekért kattints: IDE

Volt már, hogy úgy érezted, lehetetlen megfelelni az összes elvárásnak, ami rád nehezedik? Teljesíts a munkahelyeden, légy jó anya, odaadó feleség, kiváló háziasszony, és még ki tudja mi minden… Hidd el, nem vagy egyedül! Nem biztos, hogy mindig ugyanolyan szinten kell jónak lennünk minden szerepünkben! Beszélgessünk erről! Szinetár Dóra, Béres Alexandra és a pszichológus, Sipos Mária segít megértenünk, hogyan kezelhetjük a ránk nehezedő nyomást.
A jegyekért kattints: IDE

Kevés nő elégedett önmagával. Sokszor próbálunk szembeszállni olyan dolgokkal, amelyek genetikailag kódolva határoznak meg bennünket. Vajon miért akar mindenki másmilyen lenni, mint amilyen?! Mi az oka annak, hogy a fiatal, ránctalan, feszesbőrű, karcsú nő lett az ideál? Vendégeink példáján keresztül próbáljuk kideríteni, hogy segít-e az önbizalmunkon az, ha változtatunk magunkon, vagy csupán becsapjuk magunkat?!  Hallgassátok meg, mit mondanak erről a színésznők, Détár Enikő és Balázs Andi, és mit a szakártők, Pálfi Éva és dr. Krasznai Tibor plasztikai sebész.
A jegyekért kattints: IDE

 A gasztroműsorok térhódításával a „hétköznapi háziasszony” – ha van ilyen, elbizonytalanodik: tényleg a csinos, kis adagokban tálalt ételeké a jövő? És mi lesz nagyanyáink és dédanyáink jól bevált receptjeivel? Divat, hóbort a ’fine dining’ vagy lehet szerepe a hétköznapjainkban? Taníthat nekünk valamit? Ebben a beszélgetésben kiderül! Vendégeink: Wossala Rozina, Dragomán György, Segal Viktor és Pataki Nóra.
A jegyekért kattints: IDE

További részletek a Minden, ami NŐ - Élményfesztiválról: www.ridikulfesztival.hu

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!