A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egyedül könnyebb?

– Remete leszek – mondta a fiú a kerek erdő szélén, ahol a madár sem járt. A lány felkapta a fejét, és csak bámulta ezt a hirtelenszőrös, loboncos, szakállas lényt, aki pár napja még fényesre volt borotválva, és illatcsíkot húzott maga után.

Fotó: Shutterstock.com

– Remete? – kérdezte csodálkozva.

 – Az – felelte a fiú, de már fel sem nézett, mert sürgős remeteteendői akadtak. Ide-oda rohangálva felmérte, mekkora területre lesz szüksége a kerek erdőben ahhoz, hogy teljesen egyedül legyen, és mi módon kerítse azt el magának.

A lány a futkosó fiút figyelte, és azon gondolkodott, micsoda őrületes jel, hogy ő is pont ezen agyal hetek óta, hogy remetének kellene lenni, hogy sem tévé, sem net, sem gyorskaja, sőt, még szelfik sincsenek, sem közösségi oldalak, sem rajongók, sem követők, csak a csend.

És még az is eszébe jutott, hogy ez mekkora telepátia, hogy pont ez a fiú is pont ezt akarja, és pont most és pont itt.

– Te! – mondta a fiúnak hirtelen. – Csodálkozni fogsz, de pont ezt akartam én is, csak nem jutott eszembe ez a szó, hogy remete, de nem is az a lényeg, hanem a létforma, meg minden, ami ezzel jár. Meg hát azt sem tudom pontosan, hogyan is kell ebben a világban autentikusan remetéskedni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 10. számának 37. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, remeteség, kerek erdő

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!