A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Vízparti loboncrázogatás

Az idei nyári frizuratrend megengedi, hogy boldogok, szexik és szabadok legyünk. Nem kell rövidre nyíratni, sem bedaueroltatni a hajunkat, hogy kinézzen valahogy vizesen is, csak rázogatni, dobálni és...

Fotó: Shutterstock.com

És teleaggatni valamivel, ami épp kedvünkre való. Idén nagy divat a hippi stílus, tehát máris a hajunkba köthetünk egy színes kendőt, fonhatunk bele vékony copfokat, kötözhetünk a tincseinkre madártollakat, fűzhetünk bele színes gyöngyöket, tűzhetünk hozzá színes műhaj tincset.

Csak semmi feszengés
Hol van már a stresszes nyaralás kora, amikor a hölgyek nem merték betenni a fejüket a vízbe, tönkre ne menjen a frizurájuk, vagy fürdősapkában, netán parókás fürdősapkában ereszkedtek csak be a széles Balatonba… Az idei nyár megköveteli a csuromvizes hajat.

TIPP: Nem szabad megfeledkezni a vízálló sminkről sem! Minél tengerszínűbb a szemünk, és minél vörösebb a szánk, annál jobban tetszünk majd a delfineknek.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 6. számának 16. oldalán!)

Címkék: vízparti frizura, hippi stílus, természetes lobonc

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!