A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Varázsolj tavaszt az arcodra!

Nem csak a fák pompáznak végre zöldben, rózsaszínben, ideje, hogy a mi ábrázatunk is méltóképp tündököljön a tavaszi fényességben.

Fotó: Shutterstock.com

De nem kell ám azonnal a drogériába rohanni, és mindenféle krémet, pakolást megvásárolni. Elég, ha kisétálunk a piacra, és körülnézünk. Ami a testünket, lelkünket feltölti, az a bőrünknek is tökéletes lesz.

TAVASZI TISZTOGATÁS

Még mielőtt szépülni kezdünk, ideje egy kicsit takarítani. Hajunknak, bőrünknek szüksége van a megtisztulásra. Radírozás, hámlasztás, gőzölés, hidratálás, és máris élettől duzzad a bőrünk.

Kötelező a bőrradír

A bőrradír segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és felizzítjuk a vérkeringést. Ha nincsenek már ott a kis zavaró maszatok, a vitaminok is sokkal könnyebben felszívódnak. Távolítsd el a felső és elhalt hámsejteket, ezzel beindítod a vérkeringésedet, s a felvitt anyagok maradéktalanul szívódnak fel.

Hámlasztás almával: Igazi csoda a bőr számára is az alma. Tartalmaz kalciumot, foszfort és A-, B-, illetve C-vitaminokat. Keverj össze egy reszelt almát egy felvert tojásfehérjével. Vidd fel az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra, és pihenj így 15 percig. A vitaminok felfrissítik a bőröd, a gyümölcssavak finoman hámlasztanak, a lédús gyümölcs pedig hidratál és vitalizál.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 4. számának 18. oldalán!)

Címkék: tavaszi bőrápolás, 2020-as smink tavaszra, arcpakolás házilag

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!