A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Túl kicsi vagy túl nagy? Segít a melltartó!

Ha a dekoltázsunkat már rendbe hoztuk, gondoljuk át, mit tehetünk még magunkért mellkastájon. Mert bármilyen adottságokkal legyünk is megáldva, egy megfelelő melltartó csodákra képes.

Fotó: Shutterstock.com

Hányas melltartó kell?

Nincs kiábrándítóbb látvány, mint mikor valakinek kifolynak a keblei a melltartó kosaraiból, vagy épp ellenkezőleg, a melltartó külön életet él a jóval kisebb melleken. Az se, jó, ha bevág, az sem jó, ha hátul felugrik, az sem jó, ha lötyög. De akkor hogy lehet eltalálni a tökéletes méretet?

Így számold ki a méreted!

  1. Mérd meg a körméreted közvetlenül a mellek alatti vonalon. Ez lesz a melltartóhoz tartozó szám, például 75-ös, vagy 90-es.
  2. Ezután mérd meg a mellbőséged: a mérőszalagot a mellcsúcsokon vezetjük körbe, és hátul is a mellek magasságában haladjon a szalag. Itt is kapsz egy számot, például 85 vagy 100.
  3. A mellbőség számából vond ki a körméret számát. Ez adja meg a kosárméretet. A kosárbesorolások alapja, hogy a kosár mérete a mellcsúcsnál mért körméret és a mell alatt mért körméret különbsége. A melltartóméret tehát például így áll össze: 75 B.

    (A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 8. számának 20. oldalán!)

    Címkék: a tökéletes melltartó, melltartó számozás, melltartó méretek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!