A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Teló nélkül nem megy?

A negyedik randin elvitt vacsorázni. Megrendelte az italt, majd a telefonjába mélyedt. Gondoltam, nem baj, biztos üzenetet kapott, amit okvetlenül el kell olvasnia.

Fotó: Shutterstock.com

Lapozgattam az étlapot. Kiválasztottam a kajámat. Kicsit megköszörültem a torkom, és néztem, kibújik-e végre az androidból. Nem bújt ki. Megint köszörültem, hátha akkor kibújik.

De nem. Ezért csak egész halkan megjegyeztem, hogy én már tudom is, mit eszem. Gondoltam, megkérdi, mit. És erre viccesen rávágtam volna, hogy: Na, mit?

De nem kérdezte meg. A mobilját jobb tenyerében tartva jobb hüvelykujjal hevesen nyomkodta a gombokat. Ez a látvány egy időre magával ragadott.

Én mindig a bal kezemben tartom a mobilt, és a jobb kezem mutatóujjával böködöm. Nemhiába, egy igazi férfi. Egykezesben tolja. Már eleve, hogy elfér a fél tenyerében az egész.

A pincér az asztalunkhoz állt, várta a rendelést. Néma csend. Most már a pincér is köszörült. Aztán meg is kérdezte, sikerült-e választani. Na, gondoltam, most kénytelen leszel felocsúdni, teee.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 3. számának 29. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, randevú, telefon nélkül élni

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!