A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Tartós kapcsolatra vágysz? Így csábíts 12 lépésben!

Minden férfiban ott él a kisfiú, aki szeretetre, biztonságra, megértésre és csodálatra vágyik. Minden férfi olyan nőt keres, aki mellett annak érezheti magát, ami: férfinak. Nem szeretik, ha erősebbnek mutatod magad, nem szeretik, ha hisztizel, kiabálsz, szeretik viszont, ha náluk keresel menedéket, ha megmutatod a könnyeidet, ha puha vagy, lágy és kedves. Ha tartós kapcsolatot szeretnél, figyelj oda a következő praktikákra:

Fotó: Shutterstock.com

1. Mutass érdeklődést iránta, és az eddigi élete iránt. Figyelj rá csillogó szemmel, és ne vágj a szavába. Amiről hallgatni akar, arról ne faggasd. Néhány biztató szó, egy megértő simogatás épp elég. Legközelebb még többet elárul majd magáról.

2. Kérd ki a véleményét olyan dolgokról, amikhez többnyire csak a férfiak értenek. Beszélj vele sportról, politikáról, autókról, pénzügyi kérdésekről…

Ne akarj okosabb lenni nála, még akkor se vitatkozz, ha nem értesz egyet. Köszönd meg, ha hasznos tanácsokat kaptál. Mondd: olyan jó, hogy tőled mindig tanulhatok.

3. Légy korrekt. Ha megbeszéltetek egy randit, ne mondd le, és főleg ne késs el. Egyáltalán nem szimpatikus az a nő, akire félórákat kell várni az esőben, még akkor sem, ha a késést rafinált taktikának szántad.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 38. oldalán!)

Címkék: sport, politika, szex, dicséret, simogatás, csábítás trükkjei, randevú, odafigyelés, így bánj a férfival, pénzögyi kérdések

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!