A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Tantra és erotika

Indiában és Tibetben kialakult életmód a tantra, a jóga egy formája. A nyugati társadalmak úgy hiszik, a tantra kizárólag a szexről szól, de ez nem igaz, hiszen számos keleti tudományág - asztronómia, asztrológia, alternatív gyógyászat stb. - alapja is.

Fotó: Shutterstock.com

Tény, hogy a szexualitás fontos szerepet játszik a tantragyakorlók körében, hiszen ezáltal kiteljesíthetik a férfi és női energiáikat, így képesek nemiségük teljes tudatában lenni, és azt a legmagasabb fokon megélni.

A tantra szex lényege, hogy a nő istennőnek, a férfi istenségnek érezze magát, és ezt az érzést egymásban is erősítik azzal, hogy a legapróbb részletekig koncentrálnak egymás szépségeire, lényére, lelkére, rezdüléseire.

A lelkek is egyesülnek

A nyugati ember az orgazmusért közösül, a keletiek számára az orgazmus csupán kellemes mellékhatása a transzcendens eggyé válásnak.

Olyan partnerek képesek csak a gyakorlására, akik kellő időt és figyelmet tudnak szánni egymásra, és érzelmileg elkötelezettek egymás iránt. Legalább egy óra szükséges hozzá, de inkább három-négy.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 40. oldalán!)

Címkék: szerelem, erotika, tantra és szex, szerelmi szentély, keleti mozgás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!