A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Plasztika ott lent

Manapság egyre több nő teszi félre szemérmességét, és fordul intim problémájával orvoshoz. Például olyan problémák megoldását kérik, mint a hüvelyi szülés után jelentkező inkontinencia, vagyis vizeletcseppenési zavar.

Fotó: Shutterstock.com

A hüvelyplasztika célja a hüvelyfal mellső és hátsó süllyedésének megszüntetése. A beavatkozást indokolhatja a vizelettartási panasz mellett a közösülési problémák megszüntetése.

A hüvelyplasztika lényege a gátizmok és a hüvely kondicionálása műtéti úton, ezáltal a hüvely anatómiájának újrastrukturálása.

A kisajakplasztika nemcsak esztétikai, hanem funkcionális problémákra is megoldást jelent. A műtét során a kisajak túlzott méretének korrigálására kerül sor.

A kisajakplasztika nem okoz beidegzési, örömszerzési problémát, éppen ellenkezőleg, némi türelmi idő után a szexuális életet eddig zavaró anatómiai sajátosságok megszűnnek.

A szeméremdomb-korrekció ideális megoldást jelenthet azoknak a pácienseknek, akik szeméremdombjukat túlságosan kiemelkedőnek tartják, hiszen az intimplasztika tulajdonképpen a szeméremdomb területéről történő zsírleszívást jelenti.

Magyarországon még nem túl népszerűek az említett beavatkozások, a nők szemérmesebbek nálunk, mint Nyugat-Európában, és főként Amerikában, ahol az intimplasztika rendkívül elterjedt.

Nyilvánvaló, hogy az új terápiás területet nem a plasztikai sebészek hívták életre, hanem azon nők ezreinek valós problémája, akik hosszú ideig együtt éltek az intimterületek miatt kialakult gátlásaikkal.

Címkék: hűvelyplasztika, vizelettartási panasz, szeméremdomb-korrekció

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!