A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nem lehet ABBAhagyni!

A Mamma Mia! története most folyatódik. Vagy éppen elkezdődik, ahogy tetszik. Időutazás az új film, amelyhez mi is elővehetjük az emlékeinket. Mert az Abbáról generációk tudnak mesélni.

Fotó: UIP-Duna Film

Nehéz elhinni, de már tíz év telt el a Mamma Mia! sikere óta. „A színpadi musical és a belőle készült film is a családról és a barátságról szól, no meg arról, hogy hinnünk kell magunkban – mondja Judy Craymer, a musical alkotója és producere, aki a második filmet is producerként jegyzi. –

Most folytatódik az érzelmi utazás, s megmutatjuk, hogyan alakultak ki hőseink életre szóló kapcsolatai. A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba története időszerűbb, mint valaha, és a közönség szorosan kötődik a cselekményhez, a színpadi műhöz, az ABBA dalaihoz s persze az első filmhez.”

Harmadikos lehettem. Apát vártam rettenetes és mohó izgalommal, néhányszor le is mentem az utca végére, mert képtelen voltam egy helyben ülni és csak várni. Megígérte, megígérte, mondtam magamnak, akkor meg mit izgulok annyira.

Meg hát nem is lehetett pontosan tudni, mikor érkezik, busszal mentek Jugoszláviába, az meg (amilyen utak voltak, meg hát a határ sem volt egyszerű áthaladó hely akkortájt) kiszámíthatatlanul érkezett.

Vártam csak, aztán egyszercsak alkonyatba hajlott a délután, ő meg betoppant. Nem kellett mondania semmit, ott volt a kezében, rögtön láttam. Úgy hozta, nem becsomagolva, nem szatyorban, csak kézben. Na - kérdezte - hát el sem veszed?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 8. oldalán!)

Címkék: mamma mia!, abba, mamma mia - sosem hagyjuk abba!

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!