A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mila Kunis: Annak adtam az első csókom, akihez hozzámentem

Tényleg nehezen hihető a fenti cím. De miután ő állítja, akár rá is bólinthatunk. Ez a sztori tényleg egészen más, mint amire számítanánk. De mégis olyan, mintha előre megírt történet szerint zajlottak volna az események.

Fotó: UIP-Duna Film

Mila Kunis karrierje során ügyesen meghazudtolta a kliséket. Az olyan unalmas, de a fejekbe könnyen beférkőző frázisok, mint a „gyereksztárok úgyis eltűnnek a süllyesztőben” sokakat beskatulyáznak, és valóban vannak, akik csillaga olyan gyorsan áldoz le, amilyen hamar felragyogott.

De nem az övé. A színésznő karrierje a mai napig magasan ível, azóta, hogy 14 évesen megkapta Jackie szerepét az Azok a 70-es évek show-ban. Az Ukrajnában született Kunisból egy, a földön két lábbal álló felnőtt lett, akinek a nevét nem felejtette el a show-business.

Ez pedig nagyban annak köszönhető, hogy örökölte szüleitől az elhivatottságot, a kitartást és akaraterőt, melyet remekül kamatoztatott karrierje során, nem csak olyan vígjátékokban, mint a Ted vagy a Rossz anyák, de drámákban is, mint a Fekete hattyú, amelyért Golden Globe-díjra is jelölték.

„Mila szülei hétfős családjukkal, néhány csomaggal, zsebükben pedig alig 250 dollárral érkeztek Amerikába az akkor még az egykori Szovjetunióhoz tartozó Csernyivciből.

Állandóan túlóráztak a megélhetésért, és esti iskolába jártak, hogy megtanuljanak angolul. Apja gépészmérnök volt, anyja pedig gyógyszertárat vezetett korábban, de mindezt feladták, mert nem láttak jövőt lányuk, Mila és testvére, Michael számára.”

A 35 éves Mila ma már elismert színésznő, hála a belénevelt szülői értékeknek, és persze a tehetségének. Férje pedig az az Ashton Kutcher, aki az Azok a 70-es évek show-ban a szerelmét alakította, és akivel élete első csókját is váltotta.

A pár három éve házasodott össze, és egy kislányt és egy kisfiút nevelnek, a hamarosan négyéves Wyettet, és a novemberben már a kettőt betöltő Dimitrit.

Pedig a színésznő gyerekkora óta azt hitte, hogy a házasság nem neki való. Ehhez képest viszont boldog feleség és anya, aki ügyesen összeegyezteti magénéletét a karrierrel, bár bébiszitter nélkül neveli csemetéit, folyamatosan forgat.

A színésznő évek óta vicces anekdotaként használja azt a párbeszédet, melyben alig 12 évesen a felnőttek határozottságával közölte apjával, hogy nem hisz a házasságban. Szülei ezek után nem voltak biztosak benne, hogy valaha is látják a lányukat férjhez menni.

Augusztus közepén mutatták be hazánkban a részben Budapesten forgatott A kém, aki dobott engem című vígjátékát, melyben egy olyan nőt játszik, akivel a pasija sms-ben szakít, ezért a Kate Mckinnon által játszott barátnőjével édes bosszút tervez.

A történet akkor lesz igazán érdekes, amikor kiderül, hogy az arcátlan ex (Justin Theroux), valójában egy ügynök, akivel a barátnők aztán Európán átívelő kémjátszmába keverednek. A színészek sok esetben tudnak meríteni filmbéli karaktereikhez a magánéletükből, azonban Mila olyan szerencsés helyzetben van, hogy őt eddig egyik pasija sem dobta ilyen kegyetlenül. Sőt!

A hosszú kapcsolatból nem lett házasság

Mila nemrégiben egy videóinterjúban vallotta be, hogy közel kilencéves kapcsolatát Macaulay Culkinnal is ő zárta le. A szakításuk kegyetlen volt, amiért a színésznő csakis önmagát és a fiatalságát okolta. Ő akkor kevésbé, de Macaulay annál többet szenvedett.

A különválás okai ma már világosak a színésznő számára, hisz csak 18 éves volt, amikor megismerték egymást. Mindketten gyereksztárok voltak, és óriási támogatást jelentettek egymásnak. A szakítás idején Kunis 27 éves volt, és bár hosszú ideig volt Culkin barátnője, a házasság szóba sem került.

Két évvel a Culkinnal való szakítása után azonban egy férfi egy díjátadó show-n felkeltette a figyelmét. „Körülnéztem, és egyszer csak megláttam hátulról egy igen mutatós férfit, és azt gondoltam, hogy ez igen, ő tényleg nagyon dögös.

Aztán megfordult, és rájöttem, hogy ő Kutch” – emlékezett vissza egy júliusi interjúban a színésznő, aki először kifejezetten bizarrnak élte meg, hogy olyasvalakit tart vonzónak, akit már hosszú évek óta ismer, és akire sosem nézett ilyen módon. Minden ekkor kezdődött.

Barátság extrákkal

Fotó: PuzzlePix

Mila és Ashton évekig nem voltak napi kapcsolatban, de azon a gálán megvolt közöttük az a bizonyos szikra. Nem felmelegített érzések voltak, a színésznő szerint korábban semmi sem lehetett volna közöttük.

A sors kifürkészhetetlen, és ha Mila és Ashton korábban nem is hittek benne, szerelmük története megtanította nekik, hogy véletlenek márpedig nincsenek. Mielőtt Hollywood sztárpárjává avanzsáltak volna, Kunis és Kutcher lazán kezelték a kapcsolatukat, úgy döntöttek, hogy az érzelmeket félreteszik, és egyszerűen csak élvezik az együtt töltött időt.

Három hónapig rendben is mentek a dolgok, aztán Ashton elárulta, hogy egy másik nővel is találkozgat. Ekkor villámként csapott a színésznőbe a felismerés: szerelmes lett.

Úgy gondolta, még idejében ki kell szállnia a kapcsolatból, végül azonban nem fogta menekülőre, megkérdezte Ashtont, hogy nem akar-e hozzá költözni, a többi pedig már történelem. Akinek ismerős a forgatókönyv, az nem téved, éppen ezért szokta Mila úgy jellemezni egymásra találásuk történetét, mint egy sztorit, amit sosem hinnél el.

Ugyanis Mila egy évvel azelőtt, hogy randevúzni kezdett volna Ashtonnal, leforgatta a Barátság extrákkal című filmet, melyben Justin Timberlake-kel szinte szóról szóra ugyanezt játszotta el. Véletlen egybeesés?

Lehetne, ha Ashton nem forgat le 2011-ben egy ugyancsak kísértetiesen hasonló filmet, a Csak szexre kelleszt, Natalie Portmannel az oldalán.

Az idő teremtette meg számukra a boldogságot

Még mielőtt azt hinnénk, csupán a spiritualitás lengte körül találkozásukat, a tapasztalás, az egyéni jellemfejlődésük, de legfőképpen az idő volt az, ami nagyban hozzásegítette őket ahhoz, hogy ma, több mint húsz évvel első találkozásuk után ők lehessenek a borsó meg a héja.

„Akik régen voltunk, nem passzoltak egymáshoz. Az azonban elég ciki, hogy kihagytunk húsz évet. Gyakran gondolok rá, hogy milyen régóta együtt lehetnénk. De az igazság az, hogy ha nem megyünk át bizonyos dolgokon, akkor nem váltunk volna azokká az emberekké, akik akkor este ismét találkoztak.”

Hát nem egy igazi tündérmese? Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne kellett volna megküzdeniük azért, amijük van.

Ashton alig fél évvel újratalálkozásuk előtt jelentette be, hogy válik a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-tól, mely kapcsolatuk első éveit alapvetően meghatározta, hiszen 2013 novemberében mondták csak ki a válást.

Mila Kunis miatt szakított Ashton és Moore? „Egy gyerekkori barát a másik nő!” – ilyen és ehhez hasonló szalagcímek jelentek meg róluk, ami miatt Kunis édesanyja sem tudott felhőtlenül örülni lánya boldogságának. Végül ezt is megoldották.

„Úgy mentünk bele ebbe a kapcsolatba, hogy szuper őszinték leszünk egymáshoz, így mindketten száz százalékig tisztában voltunk egymás hibáival, azokkal együtt fogadtuk el egymást.”

Fogadom…

Bár Mila és Ashton kapcsolata a kezdeti lazaság ellenére nagyon is komolyra fordult, abban megegyeztek, hogy nem fognak összeházasodni. Aztán, ahogy Mila mondta, egyik nap úgy kelt fel, hogy akár már másnap belevágna.

Nem akartak nagy felhajtást, egyszerűen csak el akarták mondani a fogadalmaikat a szűk körű család és néhány barát előtt. A pár végül három éve, éppen július 4-én mondta ki az igent egy titkos ceremónián.

A sajtó egy hónappal később neszelte meg az örömhírt, hála annak az ügyes cselnek, hogy közösségi oldalaikon úgy tettek, mintha az ország különböző felében töltenék az ünnepet.

Persze minden jó, ha a vége jó, de felmerül a kérdés, hogy hogyan jutott el az a lány, aki gyerekkorától kezdve arra készítette fel a szüleit, hogy sosem megy férjhez, odáig, hogy egy elvált exkollégának mégis örök hűséget fogadjon? 

Erre talán Mila szavai adhatják meg a legjobb választ: „A sebezhetőség a románc lényege. Ez a kiszámíthatatlanság művészete, melyben bolondot csinálsz magadból, melyben meg akarod mutatni a másiknak a gyengeségeidet, és ő elfogad olyannak, amilyen vagy, de a legfontosabb, hogy olyannak is, amilyen nem.”

A színésznő ezt egy évekkel ezelőtti interjúban nyilatkozta a szerelemről, akiben pedig mindezt megtalálta, azt bevallottan Ashton volt. A férfi, akivel első csókját váltotta…

Címkék: gyereksztár, macaulay culkin, mila kunis, demi moore, ashton kutcher, a kém, aki döbott engem, barátság extrákkal

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!