A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért nem kell senkinek Jennifer Lawrence?

Amerika üdvöskéje, a lángra lobbant lány, aki Katniss Everdeenként íjjal szállt szembe egy elnyomó hatalommal, sok férfi álma. És itt jön az a bizonyos de. Ő egy igazi amazon, a magánéletében és a mozivásznon is, ami a párkapcsolatokban már kevésbé szerencsés tulajdonság, hiszen a másik nem a társat, hanem a vetélytársat látja benne.

Jennifer Lawrence
Fotó: Shutterstock.com

Jennifer Lawrence-t bizony van miért irigyelni. A színésznő 27 éves létére két elsöprő sikerű franchise-t tudhat maga mögött (Éhezők viadala, X-Men), 21 évesen elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a Napos oldalban nyújtott alakításáért Bradley Cooper mellett, de karrierje során további három másik jelölést is bezsebelt már.

Mindemellett J. Law, ahogyan hazájában becézik, 2015-ben és 2016-ban is a világ legjobban fizetett színésznője volt.

Jennifer Louisville-ben született és nevelkedett. Édesanyja, Karen Koch Lawrence egy gyermektábor vezetője, míg édesapja Gary Lawrence egy építőipari céget vezetett. Már gyermekként is makacs volt, célratörő és magabiztos. Alig 14 évesen sikerült rávennie szüleit, hogy engedjék el New Yorkba, hogy találhasson magának egy ügynökséget, ahol talán beindul színészi karrierje. Ennek érdekében két évvel hamarabb, 3,9-es átlaggal érettségizett le. A színészkedés mellett segédápolónői munkát is vállalt az édesanyja által vezetett gyermektáborban.
Tagadhatatlan, hogy a fiatal szépség Hollywood A-listásainak egyike, akinek a legjobb barátai is világhírűek, vegyük csak Amy Schumert, Adele-t vagy Woody Harrelsont.

Jen az élet más területén azonban nem húzta ki az ászt a pakliból. Egyszerűen nincs szerencséje a szerelemben.

A színésznőnek nincs igazán zsánere, randizott már rocksztárral, próbálkozott szakmabelivel, színésszel és rendezővel egyaránt, eddig azonban nem találta meg az igazit.

Jönnek-mennek a férfiak

Legutóbbi, egy évig tartó kapcsolata megrázó filmjének, az Anyám! rendezőjével, a 47 éves Darren Aronofskyval nagy visszhangot keltett, hiszen 22 év köztük a korkülönbség.

A pár a forgatásokon került közel egymáshoz, először azonban csak a film egy évvel későbbi premierjén mutatkoztak együtt. A kapcsolatukról pedig egészen novemberi szakításukig nem is beszéltek.

Jennifer 2014 és 2015 közötti pár hónapos se veled, se nélküled kapcsolatáról a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal kezdettől fogva lehetett tudni, hogy halálra van ítélve.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 6. számának 8. oldalán!)

Címkék: jennifer lawrence, adele, amy schumer, chris martin, darren aronofsky, anyám!, coldplay, bradly cooper, nicholas hoult

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!