A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Meghan Markle és Harry herceg a legújabb tündérmese

Harry herceg elbűvölő és magabiztos menyasszonya a britek új kedvence. "Imádom a jó szerelmes történeteket" - mondta az őszi Vanity Fair interjújában Meghan Markle. A sajátja pedig tagadhatatlanul ilyen, már-már mesébe illő, csupán egy jó forgatókönyvért kiált.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: PuzzlePix

A 36 éves amerikai színésznő és a 33 éves Harry herceg sztorija a brit királyi család legújabb tündérmeséje, ami épp olyan klasszikus lesz, mint Kataliné.

A pár kapcsolata közel másfél évig tartotta lázban a sajtót, néhány olyan túlkapással, ami miatt a herceg közleményben kérte a médiát, hogy bánjanak kesztyűs kézzel választottjával. Mindeközben a színésznő meglepő higgadtsággal viselte a bántó szalagcímeket, hiszen sorozatsztárként már megtanulta azokat figyelmen kívül hagyni.

A brit lapok valódi információk hiányában komoly fenntartással kezelték Erzsébet királynő álláspontját a viszonnyal kapcsolatban. A legtöbben úgy vélték, az uralkodó nem szeretne unokája mellé egy nem katolikus neveltetésben részesült színésznőt, aki az édesanyja révén afroamerikai származású.

Arról már nem is beszélve, hogy Meghan elvált nő, két évig Trevor Engelson producer felesége volt. A pár hat év után házasodott össze, aztán Meghan karrierje beindult, ami miatt 2013-ban beadták a válási papírokat. Erzsébet azonban nagyon is modern felfogású uralkodó, és nem utolsósorban nagymama, aki mindezekkel együtt tárt karokkal fogadta Meghan Markle-t. De miért is ne tette volna? 

Történt már egy s más a palotában
Erzsébet fia, Károly herceg Dianától való válása után feleségül vehette a szintén elvált Kamillát, így ez nem lehetett akadály, ahogyan a vallás kérdése sem. Igaz, hogy Meghan protestáns, de az esküvő előtt megkeresztelkedik és felveszi az anglikán vallást.

Az uralkodó áldásával így azok is Meghan Markle-rajongók lettek, akik korábban kételkedtek. Meghan szerencséjére könnyen teremt kapcsolatot, ez pedig nagyon is nyerő lap, ha egy egész országgal kell megkedveltetnie magát az embernek. Akik ismerik őt, egyöntetűen úgy gondolják, hogy sorsszerű, ami vele történik. Meghan hercegnének született.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 3. számának 12. oldalán!)

Címkék: esküvő, harry herceg, meghan markle, angolkirályi család, katalin hercegné, vilmos herceg, windsor kastély szent györgy-kápolna

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!