A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Még nincs minden veszve!

Az én nagypapám 17 éves korában a Király utcai Bella néni és Rudi bácsi tánciskolájába járt csajozni. Délután 3-tól 6-ig táncoltak a fiatalok, majd este 6-tól a 18 éven felüliek érkeztek. Akkor a nagyapámék különböző sarkokban elbújtak, hogy aztán az idősebb csajokat lekaphassák egy jó slágerre.

Fotó: Shutterstock.com

De nem csak tánciskolába jártak ám! Volt, hogy kimentek a Római-partra, és ott csónakázni hívták a lányokat. A csónakházban kellően el lehetett bújni – mondta huncut mosollyal. Néha megittak egy pikoló világost. Még mielőtt éjfélt ütött az óra, a fiúk a lányokat a lépcsőházig kísérték, és ott, ha szerencséjük volt elcsattant egy csók.

Anya már nem járt táncházba, sem csónakázni a rómaira. De járt helyette sok-sok házibuliba. A házibulikon volt egy kis vörösboros kóla meg házi zsíros kenyér, és nagyon sokat táncoltak. Anyának úgy vallott szerelmet egy srác, hogy felrakta kazettán a Bikinitől az:Ezt én nem tudom másképp mondani számot.

Az én korosztályom nem jár táncházba. A római fürdőre sem járunk. Én személy szerint házibulikon se sokat voltam. Amikor voltam, akkor technózene szólt, és az egyik szobában füveztek páran, és a csajok futottak a fiúk után, hogy táncoljanak velük.

A randikultúránk ma abból áll, hogy kocsmákban ülünk és iszunk. A bulit ma partinak nevezik, és olyankor tömött diszkókba mennek a fiatalok, ahol több száz ember összeragadva vonaglik, rázkódik, és ahol nem a szavak beszélnek.

Ha pedig nincs kivel menni, akkor egy kis ide-oda húzogatás következik a Tinderen, és se perc alatt lesz valaki, akivel el lehet menni a körúti kocsmába, majd esetleg vonaglani a tömegben reggelig.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 6. számának 28. oldalán!)

Címkék: szerelem, volt fesztivál, drogok, fesztiválok, randizás, randi helyek, partizás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!