A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

A szerelem olykor nagyon türelmes...

Fotó: twitter.com

Kimberley Dean és Ron Palmer története hamar bejárta a világsajtót, hiszen ami velük történt, az a romantikus filmeket idézi. Minden közel négy évtizede, egészen pontosan 38 éve kezdődött.

Kimberly és Ron a gimiben közeli barátok voltak, és egy ideig együtt is jártak, majd a más-más osztályba járó fiatalok útjai elváltak. Az évek alatt azonban sosem szakadt meg köztük teljesen a kapcsolat.

A páros a 30-as éveiben azt is megfogadta, hogyha ötvenévesen egyiküknek sem lesz párja, összeházasodnak. Később mindketten elkötelezték magukat, Palmer hét évig volt együtt a feleségével, Kimberley pedig 1998-ban vált el a férjétől, akitől két gyermeke született.

Két éve aztán Kimberly, egészen pontosan 36 évvel az első randevújuk után, felemlegette ígéretüket. Ron először hezitált, nem akarta elrontani a köztük lévő szoros barátságot, de aztán rá kellett jönnie, hogy még mindig erős érzelmek fűzik egykori gimis szerelméhez.

A férfi 2017 szilveszterén kérte meg Kimberley kezét, az esküvőt pedig nemrégiben tartották.

Már sosem lesz ugyanaz a Miss Amerika szépségverseny

Nem vonulnak fel többé fürdőruhában a Miss Amerika szépségverseny résztvevői. A szervezők kulturális forradalomra hivatkozva szüntették meg a versenyszámot, melyet interaktív beszélgetés vált majd ki.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 12. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!