A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kívánsz még?

Egy mese jutott eszembe, a kamaszkoromból fénylik fel. Psychét, a szépséges királylányt hozzáadják egy titokzatos alakhoz, akit sosem láthat, mert mindig éjszaka érkezik hozzá a legnagyobb sötétben.

Fotó: Shutterstock.com

Ráborul Psychére, érzik egymás melegét, lélegzetét, suttognak mindenfélét, gondolom, szerelmeskednek (mi mást lehet csinálni egy vadidegennel a sötétben…).

De reggelre a férfi eltűnik, Psychének csak az ölelése emléke marad, talán az illata az orrában, és egész nap révedezhet, vajon milyen lehet, ki lehet ő.És vágyakozik és kívánkozik.

Persze hogy vágyakozik, mert minden sötét éjjel új reményt kínál, hogy egy bekukucskáló csillag fényében elcsíphet valamit a vonásaiból.

Egész álló nap szövögeti az álmokat, elképzeli a szerelmét ilyennek meg olyannak, sőt, talán még amolyannak is, és minden képzelgését igen kívánatosnak találja, és várja az éjszakát gyötrelmes türelemmel.

De amikor végre kinyílik az ajtó, újra csak ugyanaz történik, simogatás, csókok, gyönyör, reggelre meg huss, volt pasi, nincs pasi. Psyché kérleli a férjét, csak egy pillanatra hadd nézzen rá, de az csak ingatja a fejét, hogy ha meglátnál, el kéne hogy hagyjalak örökre.

Megesketi ezerszer is Psychét, hogy nem próbálja meglesni, hanem szépen nyugton marad, és beéri azzal az igen nagyon jóval, ami van. Psyché persze megígér mindent, így szoktuk csinálni, hogy el ne hagyjanak, de azért csak nem nyughat a beste.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 19. oldalán!)

Címkék: kívánás, vágyfantáziák, ámor és psyché

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!