A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kettesben Csanáddal

Azt mondják, az ember életében több, amolyan vízválasztó esemény van. Néhány napja én is megkaptam a bizalmat a feleségemtől, és majdnem egy egész délelőttöt kettesben tölthettem a nyolc hónapos gyermekünkkel.

Fotó: Shutterstock.com

Megmondom őszintén, kissé váratlanul ért a kérdés, amikor párom nekem szegezte, hogy lenne-e kedvem vigyázni a gyermekre, amíg ő elintézi a dolgait.

Ezt megelőzően semmi nem utalt a részéről arra, hogy én így közel a negyvenhez már megérettem egy ilyen feladatra, persze nagyon örültem a lehetőségnek. Elhatároztam, hogy egy igazi pasis délelőttöt tartunk, feltéve, ha létezik ilyen, ha nem, akkor majd mi megteremtjük.

Jó volt látni azt is, ahogy Krisztina készülődik, ugye mostanság nem volt nagyon alkalom, aminek úgy nőcisen vághatott neki, amikor elkészült, legalább olyan szép volt nekem, mint amikor beleszerettem évekkel ezelőtt. Na, de térjünk vissza a férfiakra.

Csanád nemrégiben megtanult kúszni, így lényegében örökmozgóvá vált, sőt egy lakberendező örökmozgóvá.

Elsőként a feleségem könyveit rendezte át, nem tudtam pontosan megfigyelni, hogy ábécésorrendbe, netán szerzők szerint, esetleg más tematika alapján, ám alaposan felforgatta a házi bibliotékát.

Megkértem, hogy ezt ne csinálja, mert a könyv érték, ekkor óriási mosollyal továbbkúszott a DVD-hez, majd ott is rendet vágott a maga módján.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 7. számának 46. oldalán!)

Címkék: apuka, csecsemőkor, kúszás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!