A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kapolcs a völgyben

Idén is van Kapolcs. Már sokszor temették: kifújt, „nincsen rá pénz", a Művészetek Völgye valahogy mégis mindent túlélt, és ismét találkozik itt a városi értelmiségi  a hagyománnyal, a népművészettel, a kézművességgel, és forró, poros, fröccsös egységbe forr erre az egy hétre.

Fotó: Hello Wood/Somoskői Gábor

Az utóbbi időkben már térségi eseménnyé nőtte ki magát, 2014-ben négy helyszínen – Kapolcson, Öcsön, Taliándörögdön és Csórompusztán – sarjad ki a fesztivál sok-sok programja. A fellépők oly sok stílust képviselnek, hogy ha csak néhányat említünk – ott lesz a Kéknyúl Hammon Band, a Maszkura és a Tücsökraj,  a Bin-Jip, a Qualitons, Barabás Lőrinc, Lovasi András, a Mary PopKids, Little G Weevil, Sebő, a Rájátszás, Varró Dániel, Snétberger Ferenc és Sebestyén Márta – akkor is látszik, hogy a kisdedektől a nagyszülőkig az egész családnak jut szórakozás.

Ezer program és ezerötszáz közreműködő biztosítja, hogy az ország legnagyobb nonprofit összművészeti fesztiválja hű maradhasson értékőrző és értékteremtő törekvéseihez.

Kapolcs, 2014. 07. 25. – 2014. 08. 03.

Címkék: zene, kapolcs, művészetek völgye, népművészet, kézművesség

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!