A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kacsamáj mézes cseresznyével

Fotó: Fejér Gábor

Hozzávalók: 70 dkg kacsamáj, 2 dkg só, 5 dkg kacsazsír, 1 kg magozott cseresznye, 10 dkg méz, modenai balzsamecet, levendulavirág

Elkészítés: A kacsamájat fölszeleteljük, a kacsazsíron rózsaszínűre sütjük. A kimagozott cseresznyét karamellizált mézen megfuttatjuk, kevés balzsamecettel, sóval ízesítjük, levendulavirággal megszórjuk.

Címkék: kacsamáj, mézes cseresznye

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!