A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Julia Roberts kivételesen jelzők nélkül

Ha csak tíz embert kérdeznénk, mi jut eszébe Julia Robertsről, két dolog biztos szerepelne a válaszok között. Egy filmcím és vélhetően Roberts lehengerlő mosolya. Utóbbi megkérdőjelezhetetlen védjegye lett. Hogy mi történik vele mostanság? Ami szokott: forgat, neveli a gyerekeit - békében, nyugalomban. Egy apróság változott. Rövidebbre vágatta a haját. Mindössze ennyi.

Julia Roberts
Fotó: Shutterstock.com

Sztárokról írni roppant könnyű. Vannak az embernek ugye benyomásai, hiszen a két kezén sem tudja megszámolni, hány olyan filmet látott, amelynek főszereplője, al- vagy épp mellékszereplője volt. Aztán azért is könnyű, mert pont az ilyen sztárokról írnak sokat: felütjük csak a netet, és lám.

Sztárokról írni azonban mégsem olyan könnyű ügy. Mert vannak ugye az embernek benyomásai számtalan filmről, amelyben ő a főszereplő, de minden hiába, az a film nem tőle volt jó, ha egyáltalán elmondható ez róla.

És még azért sem egyszerű, mert ha a kiszemelt sztár, értsd csillag, fénye mégsem olyan szögben éri el a retinánkat, ahogy azt szeretnénk, miről is beszéljünk?

Julia Roberts szép csillag. És elég fényes is, földi pályafutása ötödik iksze még vonzóbbá, még szélesebb mosolyúvá tette. Pedig azt gondolnánk, rajta kívül nem akad más nő ezen a bolygón, aki ilyen elképesztően széles sávban képes mosolyogni.

Úgy, hogy közben azt is látjuk, ahogy Robertsnek nemcsak a szeme, a homloka, a füle, az apró ráncai nevetnek, de minden egyes porcikája is. Ez pedig nagyon nagy dolog, bár vélhetően nem tartozik szorosan színészi kvalitásainak sorához.

Adottság, amelyet persze ügyesen használ (hiszen színésznő) és képesség is, az öröm megélésének és megmutatásának képessége. Őszinteség és kiegyensúlyozottság.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 7. számának 12. oldalán!)

Címkék: richard gere, julia roberts , jennifer aniston, pályafutás, matthew perry, micsoda nő!, liam neeson, sztárság, ethan hawk, oltárinő, sztárom apárom, acélmagnóliák

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!