A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Grillezett angus hátszín sült zöldségekkel

Hozzávalók: 1,2 kg hátszín, 80 dkg színes cukkini, 25 dkg színes koktélparadicsom, 70 dkg zöldspárga, 70 dkg újburgonya, só, frissen őrölt bors, 0,5 dl olívaolaj

Fotó: Fejér Gábor

Elkészítés: A hátszíneket 30 dkg-os darabokra felvágjuk, kevés olívaolajjal lekenjük. A zöldségeket szintén feldaraboljuk, kevés olívaolajjal összekeverjük, majd a faszenes grillünkre helyezve a hátszínt rózsaszínűre, a zöldségeket pedig ropogósra sütjük.

Sózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük. Rakhatunk még mellé zöldfűszereket a sütés alkalmával, vagy a zöldfűszerekkel ízesített olajjal kenhetjük sütés közben.

Címkék: sült zöldségek, grillezett angus hátszín

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!