Grillezett angus hátszín sült zöldségekkel
Hozzávalók: 1,2 kg hátszín, 80 dkg színes cukkini, 25 dkg színes koktélparadicsom, 70 dkg zöldspárga, 70 dkg újburgonya, só, frissen őrölt bors, 0,5 dl olívaolaj
Fotó: Fejér Gábor
Elkészítés: A hátszíneket 30 dkg-os darabokra felvágjuk, kevés olívaolajjal lekenjük. A zöldségeket szintén feldaraboljuk, kevés olívaolajjal összekeverjük, majd a faszenes grillünkre helyezve a hátszínt rózsaszínűre, a zöldségeket pedig ropogósra sütjük.
Sózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük. Rakhatunk még mellé zöldfűszereket a sütés alkalmával, vagy a zöldfűszerekkel ízesített olajjal kenhetjük sütés közben.
Még nincs hozzászólás