A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Fond, tekerd, horgold, színezd!

Még nyár van, de lassan beköszön a sapkaszezon, így utolsó lehetőségünk van egy kicsit megőrülni, ami a hajzatunkat illeti.

Fotó: Shutterstock.com

Próbáljunk ki most valami szokatlant, hajmeresztőt vagy hajtapasztót. Nem kell megijedni, sem a fonatok, sem a raszta, sem a százféle szín nem szól örökre, néhány óra alatt meg lehet tőlük válni, akár olló nélkül is.

Így színezz!

A színes tincsek legjobban a szőkés árnyalatokban mutatnak. Választhatunk tartós festéket, de kimosható színező spray-t is. A variációk száma végtelen: hosszában összecsíkozhatjuk magunkat szivárványosra, vagy szolidan csak a hajvégeket vadítjuk meg, az alkotókedvünktől függ.

Ha valami igazán vagány, fesztiválos megoldásra vágyunk, akkor ne féljünk a kobaltkéktől, a fűzöldtől vagy az erőteljes ciklámentől sem, melyeket akár váltakozva is felvihetünk a tincseinkre.

Így fonj!

Továbbra is tarolnak a nyári fonatok, melyek attól nyáriak, hogy mindig rejtegetnek valami meglepetést. Vagy egy madártollat, vagy néhány gyöngyöt, vagy szalagokat, vagy virágot. És ha még ez sem lenne elég, megbolondíthatjuk a copfjainkat azzal is, ha színes tincseket csempészünk közéjük.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 14. oldalán!)

Címkék: nyárvégi frizurák, színezett tincsek, parkettafonás, raszta haj

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!