A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Étel, ital, mozgás és ami mögötte van

A nagykönyv szerint túl vagyunk feleségemmel és Csanád fiunkkal azon az időn, ami kritikusnak mondható az első gyermekes pároknál. Én most kezdem igazán élvezni az apaságot, mert a gyermek egyre ügyesebb és okosabb, vita nem lehet róla, hogy szakasztott az apja. Lássuk, mire is képes már a 74 centijével és a 10 kilójával ez a bébi.

Fotó: Shutterstock.com

Mindenekelőtt kiemelem, hogy Csanád étvágya továbbra is töretlen, és szerencsére eddig minden új dolgot elfogadott, amivel kínáltuk.

Imádtam, hogy a cumi után a kiskanalat is szívni kezdte, de természetesen gyorsan rájött, hogy ez másképpen működik, és már egyre nagyobbra tátja a száját, amikor a finom falat közeledik.

Azt hiszem, pontosan tudja a kisfiam, mikor milyen színű, illetve mennyire nehezen kimosható foltot hagyó ételt kap éppen, mert csak azokat szereti maga körül szétszórni, amelyek a világ összes tisztítószerével sem távolíthatók el.

De öröm az ürömben, hogy eddig a sárgarépát, az almát, szilvát és a barackot is jóízűen beverte, emellett a sütőtököt, valamint a céklát is, ami külön öröm számomra, mert nekem is nagy kedvencem, és még egészséges is.

Az ételek és az evés annyira meghatározó tényező a gyermeknél, hogy amikor mi fogyasztunk valamit, a tekintete megakad rajtunk, és a kutyákéhoz hasonló ábrázatot vesz fel az arca, azaz szó szerint kinézi a falatot az ember szájából.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 5. számának 72. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!