A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egy kutyakölyök háborgásai

Igen, én vagyok az új kedvenced, akivel nemrég összebútoroztál, és akit csak úgy felkapsz és összepuszilgatsz, ha olyanod van, amikor én pont szaladgálni szerettem volna. Ahhoz, hogy tartósan együtt tudjunk élni, jó lenne, ha megszívlelnéd a tanácsaimat.

Fotó: Shutterstock.com

Először is hagyjál békén azzal, hogy milyen fajta kölyök vagyok, mert ez engem egyáltalán nem érdekel. Vagyok, aki vagyok, egy félelmetes ragadozó, a nagy éji vadász, az ordas farkas tesója, és ha bosszantasz, jól ellopom a zoknidat.

Nagyon értékelem, hogy befogadtál az óladba, de tudd meg, hogy a mamival sokkal jobb volt, mert ő naponta fényesre nyalta a bundámat, és akkor papizhattam belőle, amikor csak akartam.

És a mami nem visított, amikor belecsimpaszkodtam a farkincájába és ide-oda rángattam, sem amikor picit kicsipkéztem a fülét, sem akkor, amikor viccből beleharaptam az orrába. Te viszont mindenért hisztizel.

És a mamival oda pisilhettem meg kakilhattam, ahova akartam, és soha nem verte bele az orromat, te viszont megőrjítesz ezzel a klórszagú tisztaságmániáddal.

Azt sem értem, hogy ugyanazért a pisiért hol ugrálsz örömödben, és még nasit is kapok, hol meg dühösen kiabálsz velem, és kidobsz az ágyadból. Döntsd már el, hogy mit akarsz!

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 58. oldalán!)

Címkék: kutyatartás, kis kutya a lakásban, a kutya nem játékszer, a kutya húsevő állat, a kutya barát, a kutya társ

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!