A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

De hogy kerül ide az ex?

Ex négyféle lehet. Először is vagy a pasim exéről van szó, vagy az enyémről. Nem mindegy. Másodszor pedig vagy egy elhagyott exről beszélünk, vagy egy elhagyó exről, az övéről vagy az enyémről.

Fotó: Shutterstock.com

Ha az én elhagyott exemet vesszük, akkor az nekem is fáj. Fáj, mert miközben én boldog vagyok, ugye, ő szomorú és kétségbeesett. Ennek gyakran hangot is ad, ír vagy hív, hol könyörgőn, hol fenyegetőn, hol gyűlölködőn.

Az aktuális pasi, persze, fél, hogy mi lesz, ha az ex túl szívszaggatót alakít és visszaszivárog. Tanácsokat ad, például, hogy ne válaszolj neki, mert így sose lesz vége a rinyának. Netán elemez: az exed nem is szeretett soha, hanem csak birtokolt.

Aztán pszichológiailag is okfejt: ha az exed felnőtt férfi létére nem tudja feldolgozni, hogy a szerelem fáj, akkor infantilis majom. Trükköket eszel ki, miként lehetne végleg lekoptatni, javasolja, hogy tegyük ki magunkat a fészbukra szerelmesen mosolyogva, netán, hogy ő majd „beszél” vele…

Ha az ő exéről van szó, aki folyton írogat meg hívogat, hol átkozódva, hol gyűlölködve, hol könyörgőn, hol pedig a szegény árván hagyott gyerekekre hivatkozva, akkor az neki fáj. Hiába tagadja, látni a szemén.

Hiszen miközben ő boldog, az ex ott maradt egyedül, kétségbeesetten. Marja a bűntudat, amiért cserbenhagyta Cilikét. Akkor menj vissza hozzá, lököm oda, mert elegem van. Kicsit elmereng ezen, aztán elveti, hisz minek menne vissza, hogy Cilike mellől utánam epedjen?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 9. számának 21. oldalán!)

Címkék: ex-kapcsolat kezelése

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!