A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csanád világa

Kedves Ridikül-olvasók! Kurkó Csanád vagyok, 4 hónapos, 8 kilós baba, bár apa csak óriás bébinek hív. Arra gondoltam mesélek nektek arról, hogyan is telnek a napjaim...

Fotó: Shutterstock.com

Kezdeném is azzal, hogy nagyon furák a szüleim, mert az elején, amikor még kicsi voltam, állandóan maguk közé tettek a kanapén vagy az ágyon, és hosszasan bámultak. Ilyenkor sokszor egymásra néztek, és nedves lett a szemük, sőt néha még a szájuk is összeért.

Ezt végkép nem értem, lehet, hogy ők így esznek, hiszen sosem látok náluk cumisüveget, bár apa néha esténként cumiszerű üvegekből iszik, ami sziszeg, amikor kinyitja őket, néha anya is belekortyol.

Számomra nagyon fontos a szüleim egészsége, ezért éjszakánként szeretem leellenőrizni, hogy anya és apa jól van-e, így felébresztem őket. Anya mindig gyorsabb, és szinte azonnal ott terem az ágyam mellett, és magához ölel, apa ilyenkor mormol valamit, aztán feltápászkodik.

Ezekbe az ellenőrzésekbe úgy elfáradok, hogy azonnal megéhezem, szerintem anyáék kicsit lassúak, ezért motiválom őket, mint egy személyiségfejlesztő tréner. Észrevettem például, hogy ha egyre hangosabban sírok, ők egyre gyorsabban szedik a lábukat, és ez mind miattuk történik.

Azért én is szoktam tornázni, naponta nagyjából ötször öt percig a hasamra fordítanak. Szerintem valami bajuk lehet, mert amikor felnyomom magam a kezemmel, és a fejemet is fenn tartom, apa úgy ugrál, mintha az olimpiai aranyat szereztem volna meg.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 3. számának 72. oldalán!)

Címkék: tankcsapda, kisbaba, hasra fordulás, ganxsta zolee

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!