A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az esküvőjükre a hollywoodi sztárok sem sajnálták a pénzt

Eva Longoria második esküvőjén megállt az élet Párizsban. 

Eva Longoria és Tony Parker
Fotó: Shutterstock.com

A Született feleségek sztárja a polgári esküvőt követő napon a párizsi Louvre közelében található Saint Germain l’Auxerrois templom oltára előtt mondta ki a boldogító igent Tony Parkernek, a huszonöt éves kosarasnak.

A Született feleségek sztárja a polgári esküvőt követő napon a párizsi Louvre közelében található Saint Germain l’Auxerrois templom oltára előtt mondta ki a boldogító igent Tony Parkernek, a huszonöt éves kosarasnak.

A 32 éves színésznő álomesküvőjének költségeit egyes források 5 millió dollárra, vagyis mintegy 931 millió forintra becsülik. És ez nem elképzelhetetlen, hiszen csak az esküvői torta 15 ezer fontba, vagyis 5,5 millió forintba került.

Az ötkarátos gyémánt jegygyűrűért pedig Tony Parker 600 ezer dollárt, vagyis 111 millió forintot fizetett.

A lakodalomra meghívott ötszáz vendég a boldogító igen kimondása után elindult a Párizstól félórányi autóútra található Vaux le Vicomte, XVII. századi kastélyba, amelyet Longoria egész hétvégére kibérelt.

Amal és George Clooney lassan négy éve, 2014 szeptemberében egy velencei luxusmenyegzőn házasodott össze.

Amal Clooney és George Clooney
Fotó: PuzzlePix

A vendégek és Clooney vízi taxikkal, rendőrségi csónakok kíséretében érkeztek az esküvő helyszínére. Amal egy álomszép Oscar de la Renta-ruhában lépett az oltár elé, hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forint) került.

A polgári szertartást a velencei városházán tartották, itt Amal egy Stella McCartney nadrágkosztümöt, és hatalmas kalapot viselt.  A luxusszállodában tartott lagzira 90 vendéget hívtak meg, más források szerint 120-an voltak, köztük a legnagyobb amerikai filmsztárok. 

Az esküvőn Lana del Rey énekesnő lépett fel. Hogy mindez mibe kerülhetett Clooneyéknak, az csak sejthető, ugyanis a fentieken kívül alig derültek ki hiteles információk az egyik legjobban várt esküvőről. 

Bár házasságuk már a múltté, Katie Holmes és Tom Cruise százötven vendég előtt, az olaszországi Bracciano-tó partján fekvő Odescalchi-kastélyban mondta ki a boldogító igent 2006 őszén.

Katie Holmes és Tom Cruise
Fotó: Shutterstock.com

Katie menyasszonyi ruháját Giorgio Armani tervezte. A meghívott hírességekre személyi testőrök vigyáztak. A kastélyt és a parkot gyertyákkal és fáklyákkal díszítették fel.  A fogadást a palota legnagyobb helyiségében, a Császárok termében tartották.

Katie ezen egy – szintén Armani által tervezett – pezsgőszínű, aszimmetrikus szabású ruhát viselt. Az ünnepi menü olasz specialitásokból állt. Az éjszaka közepén következett a desszert, egy ötemeletes esküvői torta.

A különleges esküvőért kétmillió dollárt, vagyis 400 millió forintot fizettek.

Címkék: eva longoria, katie holmes és tom cruise esküvője, tony parker

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!