A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Anyukád hogy van?

Márk szel magának egy kis húst, és ahogy a szájához emeli, hirtelen észreveszi, hogy minden szempár őt figyeli. A tekintetek gyorsan más irányba rebbennek, és egy pillanatra ő is zavarba jön, de fiatal még, mosolyog.

Fotó: Shutterstock.com

Emma is mosolyog rá, és ez a legfontosabb, ráadásul titkon még a lábát is simogatja a lábával az asztal alatt. Mégis ez az a pillanat, amikor Márk rádöbben, hogy ha feleségül veszi Emmát, bizonyos értelemben az anyját, a húgát, sőt az apját is „feleségül fogja venni”.

Az esküvő után, ha vasárnap Emma szüleinél ebédelnek, Márk türelmesen hallgatja Emma apjának végtelen történeteit, hümmög, bólogat, félmosollyal nyugtázza őket.

Amikor Emma húga nyelvet ölt rá – látszólag évődő kis gesztus, de kiérzi belőle, hogy a kiskamasz betolakodónak tartja –, csak fél füllel hallja a megjegyzéseket, amelyeket Emma anyja tesz a lányának. Csak felesége éles válaszai hallatán rezzen meg olykor.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 4. számának 32. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!