A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Amal Clooney, a legigazibb anticeleb és sztárfeleség

A 39 éves jogásznő napjaink legbefolyásosabb nője, állandó szereplője a magazinoknak, példakép. Egy igazi anticeleb, aki intelligenciájával és szépségével magába bolondította a világ legjóképűbb színészét. "Varázslatos dolog, ha találsz valakit, akit szerethetsz, és még inkább az, ha ő az, akire egész életedben vártál" - utalt tökéletes házasságára Clooney két évvel ezelőtt a Golden Globe-gála színpadán. Az a George Clooney, akit korábban a sztárvilág legkeresettebb szinglijeként tartottak számon

Amal Clooney és George Clooney
Fotó: PuzzlePix

Amíg Amal nem toppant be elegáns körömcipőjében a színész életébe, addig a négy Golden Globe és két Oscar-díjjal jutalmazott George a karrierjének élt. Éppen ezért mindenki meg akarta ismerni azt a nőt, aki megcsípte magának Hollywood legsármosabb agglegényét. Hogy ki fogta a nagyobb halat, az azonban nézőpont kérdése.

George Clooney, aki egyszer már belekóstolt a házaséletbe, pár évvel korábban még biztos volt benne, hogy nem nősül meg többé: "Házasság? Voltam már nős, de nem tervezem, hogy még egyszer megteszem. Apaként sem tudom elképzelni magamat. Az egyik legfelelősségteljesebb dolog az életben a gyermekvállalás, de bennem egyszerűen nincs meg a késztetés." 

]Mert Amal tudatos nő. Tegyük félre egy pillanatra a "zsák a foltját" teóriát, és nézzük lecsupaszítva a helyzetet. A legelegánsabb ruhamárkákat felvonultató jogásznőt a színésszel való kapcsolata előtt is imádták az újságok, azonban bírósági ügyeit csak érintőlegesen említették. A 2013-ban London legszexibb ügyvédnőjének leginkább csak kifogástalan stílusát dicsértek.

Szerelem volt első látásra!
A Clooney család éppen egy ismerősük vacsorapartiján vett részt négy éve, ahova Amal is hivatalos volt. George szülei állítólag azonnal tudták, hogy ő a megfelelő nő fiuk számára. A vacsora során aztán egyértelművé vált, hogy Amal a színészt is levette a lábáról.
Ő vélhetően több akart lenni ennél a címnél. Amal számára egyértelműen nagy kockázatot jelentett az, hogy Mrs. Clooney-ként ismeri majd meg a világ, ugyanakkor az ebben rejlő lehetőségeket is felmérhette. Odáig vannak egymásért, ez kétségtelen, de az nem életszerű, hogy egy ilyen határozott nő csak hagyta magát sodródni a szerelemfelhőn. Továbbá azt sem lehet eltagadni, hogy George-nak köszönhető, hogy a világ megismerhette az okos és karizmatikus nőt, aki egyfelől tényleg gyönyörű, divatdiktátor sztárfeleség, másfelől viszont napjainkban az emberi jogok élharcosa. Kiválóan egyensúlyoz a két világ között, sőt olyan ügyekre tudja felhívni a figyelmet, melyeknek elkötelezett képviselője.

Ehhez azonban meg kellett tartania a két lépés távolságot a médiától. A magazinok ölni tudnának egy interjúért vele, ő azonban a magánéletéről egyáltalán nem nyilatkozik. Házasságát leginkább George szemén keresztül látjuk. Ő az, aki óvatosan, de hajlandó mesélni az életükről. Amal betartja a magának felállított szabályokat, miszerint ő elsősorban jogász, és nem hollywoodi celebfeleség.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2017. évfolyama 30. számának 12. oldalán!)

Címkék: jogász, karrier, george clooney, libanon, amal clooney, sztárvilág, emberi jogi szakjogász, a világ egyik legbefolyásosabb nője, anticeleb

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!