A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A távolság megszépíti a szerelmet?

Vajon egy hosszú távú kapcsolatban miként hat az érzésekre a külön töltött idő? Megerősíti a vágyat, és szebbé teszi a partnert, vagy ellenkezőleg, meggyengíti a szerelmet?

Fotó: Shutterstock.com

Nos, minden párkapcsolat más és más, és nehéz megmondani, vajon túléli-e egy kapcsolat a távolságot, mégis, egy dolog biztos, ha nagyon szeretünk valakit, akkor a külön töltött idő inkább fellobbantja a szenvedély tüzét, mint hogy kioltaná azt.

Van egy barátnőm, aki évek óta epekedik egy fiúért, akivel csak hétvégenként tudnak találkozni. A megismerkedésük kezdetén egy városban éltek, és két hónap ismeretség után rögtön össze is költöztek. A barátnőm, Annamari, eleinte élvezte az együtt töltött heteket, majd egy nap arról panaszkodott nekem, hogy egy ideje úgy érzi, elveszett az a bizonyos izgalom a kapcsolatukból.

– Minden este ugyanaz a forgatókönyv, ő hazajön, majd vacsi és film, azután pedig a jól megszokott összebújós szeretkezés – mesélte csalódottan. Nem igazán értettem ezt a hirtelen váltást, hiszen azelőtt csillogó szemmel bizonygatta, mennyire élvezetes, hogy végre átélheti a harmóniát egy párkapcsolatban.

– Igen, igen, de valami mégis hiányzik. Kezdek attól félni, mi lesz, ha örökre vele kell maradnom, és soha többé nem ismerhetek meg mást – mesélte könnyes szemmel Annamari.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 6. számának 60. oldalán!)

Címkék: távolság a párlapcsolatban, izgalom a kapcsolatban, megszokás a szerelem gyilkosa

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!