A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A plasztikai műtétek Guinness-rekordere

A plasztikai műtétek Guiness-rekordere egy amerikai származású, Londonban élő hölgy, akinek 33 éves kora óta ötvennégyszer alakítottak át valamit a testén. Kislánykorában Botticelli Vénuszára akart hasonlítani, végül Barbie, majd Brigitte Bardot hű mása lett.

Cindy Jackson
Fotó: YouTube

– 58 éves koromra végre olyan vagyok, amilyennek kislánykoromban képzeltem magam – mondta el egy olasz tévéműsorban Cindy Jackson. – Egy apró ohiói farmon nőttem fel. Édesapám farmerből lett feltaláló, édesanyám pedig egy szénbányász lánya volt.

Amikor hatéves lettem, kaptam a szüleimtől egy Barbie babát. Attól a perctől kezdve tudtam, hogy vár rám egy másik élet valahol máshol, de nagyon távol a szüleimtől, attól a helytől, ahol születtem.

Kamaszkoromban nem voltam igazán szép. A suliban soha nem lettem népszerű, nem voltam pomponlány sem. De ez nem zavart, mert tudtam, hogy rám egy másik világ vár. Sokat álmodoztam erről.

Majd 1977 áprilisában egyetlen bőrönddel és 600 dollárral a zsebemben utaztam el Angliába. London a Beatles iránti rajongásom miatt is a legfontosabb város volt az életemben.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 7. számának 28. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!