A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A magyarok gyakran tagadják

A fiatalos megjelenés, az ápolt külső az élet majd minden területén fontos. Különösen így van ez azoknál az ismert embereknél, akik a színpadon vagy a kamerák előtt töltik életük jelentős részét. Természetes hát, ha mindent megtesznek a jó megjelenésért.

Fotó: Pitrolffy Zoltán

Magyarországon mégis valami érthetetlen okból titkolják, hogy fiatalos megjelenésüket plasztikai sebészeknek is köszönhetik. Szívesebben hivatkoznak a jó genetikára, mint az ügyes kezű orvosukra.

Ritka kivétel ezalól a mindig is természetességéről és nyíltságáról ismert énekesnő, Zalatnay Sarolta, aki mellnagyobbító és mellkisebbítő műtétjeiről mindig is nyíltan beszélt.

Cini legutoljára azért fordult plasztikai sebészhez, mert meg akart szabadulni izzadékonyságától, mely a fellépések alkalmával, különösen nyáron, sok kellemetlenséget okozott neki.

De mindez már a múlté, egy injekciós kezeléssel blokkolták verejtékmirigyeit.

A férfiak közül Pintér Tibor mondta el az egyik magazinnak, hogy mivel sokat lovagol a napon, és negyvenéves elmúlt, érezte, hogy egy felszívódószálas esztétikai beavatkozásra vállalkoznia kell.

Miként Berki Krisztián és Csepregi Éva is úgy érezte, hogy eljött az ideje egy arcfiatalító kezelésnek. És ebből nem is csináltak titkot.

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!