A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A Jolie-Pitt háború

Angelina Jolie és Brad Pitt válása közel áll ahhoz, hogy a sztárvilág történetének egyik legbotrányosabbja legyen, és úgy tűnik, ehhez minden eszköz szentesíttetett.

Fotó: Shutterstock.com

Angelina Jolie és Brad Pitt válása most a legzaftosabb sztori Hollywoodban, mely elsőre talán humorosan hangzik, de a történet nyolc főszereplője számára maga a pokol.

A pár 2016 szeptemberében közös nyilatkozatban jelentette be, hogy pontot tesz házassága végére, és ennyi idő után joggal hihetnénk azt, hogy közelednek a válóper végéhez, de ez közel sincs így.

A helyzet gyakorlatilag pár héttel ezelőtt érte csak el a forráspontját, amikor egy kiszivárogtatott peres dokumentumban a színésznő azt nehezményezte, hogy Brad nem támogatja kellő összeggel hat gyermekét.

A színész ügyvédje, tisztázva a helyzetet, a médiában vágott vissza Jolie-nak, miszerint ügyfele közel 1,3 millió dollárnyi (360 millió forintnyi) gyerektartást fizetett eddig, a nyilatkozatban pedig azzal vádolta meg Jolie-t, hogy a háttérben mozgatva a szálakat ő manipulálja a nyilvánosságot.

De hogyan jutott el a sztárpár addig, hogy semmit sem számít az együtt töltött 12 év?

Szerelmük történetét mindenki ismeri, és biztos, hogy mindenkinek van róla véleménye. Angelina Jolie Jon Voight Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész lányaként mutatkozott be Hollywoodnak, miután azonban szülei elváltak, kapcsolata apjával megromlott.

Karrierjének kezdetén olyan tények építették rosszlányimázsát, mint hogy súlyos evészavarral és drogfüggőséggel küzdött. 1999-ben pedig, amikor a Vakrepülés című filmjét forgatta Billy Bob Thornton oldalán, magába bolondította a nála 20 évvel idősebb színészt, aki éppen Laura Dern vőlegénye volt.

Bár kettőn állt a vásár, a botrányért Angelinát hibáztatták. Aztán a történet megismétlődött…

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 10. számának 8. oldalán!)

Címkék: brad pitt, válás, szakítás, angelina jolie, gyermekfelügyelet, jennifer aniston, bíróság, mell levétel, kibékíthetetlen ellentétek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!